Ferobeton

Šta je to ferobeton ? Ferobeton, izvlačenje vibro-letvom
To su najpopularniji, najjeftiniji, najekonomičniji industrijski podovi izuzetnih mehaničkih karakteristika, tvrdoće čak 20t/m2 !

Zašto ferobeton ?
Ako se opredelite za ferobeton ostvarićete uštedu već u startu ! Ferobeton ne zahteva inicijalnu betonsku podlogu na koju biste bacili novac. Ferobeton se lije odmah na tampon - time već u startu ostvarujete uštedu, a osim tog benefita sa druge strane dobijate vrhunski industrijski pod velike tvrdoće i postojanosti.

Gde se koristi ferobeton ?
Ferobeton je u današnje vreme nezamenljiv industrijski pod i može biti izveden u magacinima, prodajnim prostorima (prodajni saloni, marketi, hale), aerodromima, hladnjačama, radionicama, garažama, a odlično se pokazao i kao „kontraploča“.

Kako mi to radimo ?
Lasersko izvođenje visina, izvlačenje poda vibro-letvom, glađenje velikim helikopterima do crnog sjaja, zaštita betona od sitnih pukotina (orošavanje PRO SEAL), prosecanje dilatacija i punjenje istih elastičnim užetom i tio-kitom.

 

* Opciono ferobeton možemo obraditi kvarcnim peskom u vidu završne obrade betona.
* Takođe opciono možemo obraditi beton do crnog sjaja „bez posipa“.

U Galeriji možete videti neke od naših izvedbi ferobetona.


Industrijski podovi - HIT ! Ferobeton

To su najpopularniji, najjeftiniji, najekonomičniji industrijski podovi izuzetnih mehaničkih karakteristika tvrdoće čak 20 t/m2 !!!

više

Podloga za razne vrste podova Cementne košuljice

Lasersko izvlačenje podloga za keramičke pločice, laminat, parket i sve druge vrste podova. Naše iskustvo na ovom polju je bogato...

više

Bazeni, hodnici, kupatila, kuhinje... Postavljanje keramike

Preko 30 godina iskustva u postavljanju keramike u bazenima, stambenim i industrijskim objektima u Srbiji, Iraku, Rusiji, Grčkoj...

više